het team

mensen van vlees en bloed

Eline Geven

advocaat

Voordat Eline bij reijnders advocaten is komen werken, heeft zij als advocaat ervaring opgedaan bij een ander advocatenkantoor in Eindhoven. Eline heeft twee masters met succes afgerond, een algemene civielrechtelijke master in Tilburg en in Maastricht heeft zij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Eline wist al van jongs af aan dat zij advocaat wilde worden. Ze wil graag met haar juridische kennis daadwerkelijk iets voor mensen kunnen betekenen. Tijdens haar studie heeft Eline zich enkele jaren als vrijwilliger van rechtswinkels Eindhoven en Best ingezet om rechtszoekenden van juridisch advies te voorzien. Nog altijd is Eline met veel plezier als sparringspartner verbonden aan rechtswinkel Eindhoven om studenten te begeleiden tijdens spreekuren.


Bij reijnders advocaten houdt Eline zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht, huurrecht en het verbintenissen-/contractenrecht. Kenmerkend is haar rustige manier van werken en het goed kunnen luisteren naar het verhaal van cliënten. Eline straalt rust en vertrouwen uit en cliënten voelen zich bij haar op hun gemak. In haar werkzaamheden brengt Eline een zaak terug tot de kern om zo tot een praktische oplossing te komen. Wat wil de cliënt en hoe kan dit worden bereikt? Als het doel van de cliënt het vraagt, dan speelt Eline graag op het scherpst van de snede.

Eline staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd als advocaat arbeidsrecht en huurrecht.


eline.geven@reijnders-advocaten.nl

"doortastend en geconcentreerd recht op haar doel af"