het team

mensen van vlees en bloed

Ivo Soetens

advocaat

"Onze" Ivo is geboren en getogen in Eindhoven. De stad zit in zijn genen. 

Nadat Ivo succesvol zijn studie fiscaal recht en economie afrondde, was het studeren voor hem nog niet genoeg. Met genoegen studeerde hij af op het gebied van ondernemingsrecht. Gedurende zijn rechtenstudie deed Ivo al ervaring op in het bedrijfsleven bij EY om, na afronding van de rechtenstudie, vervolgens ervaring op te doen bij een groot advocatenkantoor. Daar leerde hij de kneepjes van het vak en ook wat hem beweegt als advocaat. 

Voor Ivo is van belang dat zijn cliënten volledig op hem kunnen leunen. Dit brengt hij in de praktijk door juridische kennis te combineren met een kordate aanpak van dossiers waarbij communicatie een belangrijke rol speelt. Ivo begrijpt wat zijn cliënten willen en is in staat zijn tactiek aan te passen aan de situatie om zo het gewenste doel te bereiken. Daarbij is Ivo wars van moeilijke taal en schakelt hij efficiënt met betrokken partijen. Advisering en bijstand moet effectief en duidelijk zijn. 

Met deze insteek en overtuiging heeft Ivo inmiddels bewezen cliënten voor lange tijd aan zich te binden. Op het brede gebied van ondernemingsrecht is hij de juiste man. Ondernemers kunnen bij hem terecht voor een eerlijk advies over vraagstukken waar de ondernemer mee te maken heeft. Ook als een procedure noodzakelijk blijkt, staat Ivo met zijn ervaring als procestijger klaar om uw wederpartij in te pakken. 

Met ingang van 2018 is Ivo als partner verbonden aan reijnders advocaten.
 

Lekker gewoon gebleven

een Chinese maaltijd samen met een Westmalle Tripel gaat er altijd wel in.

Spannend

toen hij het faillissement van een lid van een motorbende had aangevraagd.

Ergert zich aan

gebrek aan oog voor elkaar

Carnaval

zit 'm in zijn bloed!

Ivo staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd als advocaat procesrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.


ivo.soetens@reijnders-advocaten.nl

"Duidelijke taal is wel zo constructief"