het team

mensen van vlees en bloed

Maarten de Vocht

advocaat

Maarten is sinds april 2017 werkzaam bij reijnders advocaten. Hij is opgegroeid in Bladel en wist al van jongs af aan dat hij advocaat wilde worden. Nadat hij zijn rechtenstudie in Tilburg heeft afgerond is hij in 2011 in Eindhoven aan de slag gegaan als advocaat. Maarten pakt samen met ondernemers hun juridische uitdagingen op het gebied van ondernemingsrecht aan. Zijn enthousiasme voor financieringen en zekerheden geven daarbij toegevoegde waarde in dossiers waar financiële instellingen bij betrokken zijn.

Cliënten van Maarten kunnen er op vertrouwen dat hij ze van het begin tot het einde bijstaat. Kenmerkend voor hem is zijn rustige manier van werken, zijn duidelijke communiceren en het snel to the point komen. Zowel in en buiten de rechtszaal.

Verre reizen maken is iets wat Maarten altijd graag heeft gedaan. Zelfs tijdens zijn studie heeft hij al diverse trips gemaakt naar Australië, Azië en Zuid en Midden-Amerika. Zodra het ook maar kan, pakt hij nog steeds zijn paspoort en vertrekt naar het buitenland voor een mooie bestemming.
 

Paplepel
Met een vader als advocaat heeft Maarten al vroeg kennis gemaakt met het vak.

Zombie
We weten dat Maarten eerst koffie nodig heeft in de ochtend.

In De Kempen
is Maarten nog vaak te vinden.

Marine-trainingskamp
Waar kunnen we hem opgeven?


Maarten staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd als advocaat ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.


maarten.devocht@reijnders-advocaten.nl

"professioneel, betrouwbaar, geeft niet op, netflixer, Brabander"