Arbeidsrecht Eindhoven

 

Als arbeidsrecht advocaat in Eindhoven zijn wij u graag van dienst met informatie, juridisch advies en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht. Wij treden zowel op voor werkgevers als werknemers op alle aspecten van het arbeidsrecht. Ondernemers adviseren wij regelmatig over de aanname, of juist het ontslaan van personeel. Ook kunnen wij een afweging maken van de voor- en nadelen om in plaats van een arbeidsovereenkomst een overeenkomst van opdracht aan te gaan.

 

In de wet is bepaald dat er sprake moet zijn van een redelijke ontslaggrond om de arbeidsovereenkomst te kunnen beëindigen. Met ondernemers gaan wij graag in gesprek over de haalbaarheid van een dossier en  de te ondernemen stappen. Indien een beëindiging met wederzijds goedvinden de beste route is, stellen wij een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst op. Hiervoor kunnen vooraf prijsafspraken worden gemaakt, zodat u achteraf niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten.

 

Arbeidsrecht advocaat Eindhoven

Ook in het kader van ziekte, verzuim en re-integratie is dossieropbouw van belang. Bij een zieke werknemer is het belangrijk duidelijke afspraken te maken over de re-integratie, zodat een werknemer zo snel mogelijk op verantwoorde wijze weer aan het werk kan.

Indien u als werknemer geconfronteerd wordt met een beëindiging van het dienstverband of een ontslag op staande voet kunnen wij u bijstaan. Wij kunnen de beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst beoordelen en met de werkgever onderhandelen over de inhoud hiervan om tot het beste resultaat te komen.

 

Advocaat arbeidsrecht Eindhoven

Wij kijken niet alleen naar het probleem op zichzelf, maar houden rekening met de persoonlijke omstandigheden van de werknemer en de wens van de ondernemer. Dat wij zowel voor werkgever als werknemer optreden maakt dat wij ons in beide partijen goed kunnen verplaatsen. Dit draagt er aan bij om zo tot de beste oplossing voor beide partijen te komen.  Wij zijn graag een sparringpartner met korte lijntjes waarmee u snel kunt schakelen om zo tot de meest efficiënte oplossing te komen. Dit onderscheid ons van andere arbeidsrecht advocaten.

Mocht u een vraag hebben of willen weten wat er mogelijk is, neem gerust contact met ons op!

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.