Betaalbare tarieven

De beste prijs is er eentje waar zowel jij als wij achter staan. Hij dekt de aandacht en energie die wij in onze diensten steken én staat in verhouding tot wat jij aan ons hebt. Om ervoor te zorgen dat beide partijen tevreden zijn, bieden we de mogelijkheid om de prijsbepalingsmethode te kiezen die het beste past bij de werkzaamheden.

Vaste prijs

Voor sommige diensten of wanneer omstandigheden daarom vragen, kunnen we een vaste prijsafspraak maken. Zoals een echte advocaat betaamt, leggen we vooraf duidelijk samen vast welke werkzaamheden wel en niet in de prijs zijn inbegrepen. Hiermee kunnen we je vooraf duidelijkheid bieden over de kosten.

Resultaatsafhankelijke prijsafspraak

Het kan gebeuren dat we samen tot de conclusie komen dat een zaak de moeite van het procederen waard is, maar de kosten een erg hoge drempel vormen. In zo’n geval zijn wij bereid tot meedenken over een resultaatsafhankelijke beloning.

Tarief per uur

De meest gebruikelijke en in de kern ook meest eerlijke manier om diensten van een advocaat in rekening te brengen, is een bedrag per uur. Hierbij hanteren we per advocaat of jurist het passende uurtarief voor de hoeveelheid beroepservaring. Vraag ons ook gerust om een tijdsindicatie!

`
Advocaten
Jop Reijnders €280,-
Jari Scheepers €190,-
Juridisch medewerkers
Peter van den Heuvel €245,-
Wilma Engels - Van Oijen €215,-
Milan Akinci €145,-
Lieke Schepens €145,-

We houden onze werkzaamheden en tijd steeds netjes voor je bij, zodat je een eerlijk overzicht hebt van onze inzet. Prijzen zijn exclusief 21% btw.

REIJNDERS ADVOCATEN

We helpen je graag.
Neem contact met ons op.