Bedrijfsovername advocaat Eindhoven

 

Er bestaan diverse manieren om een bedrijf over te nemen. Zo kan de koper het bedrijf van zijn werkgever, een voor hem onbekend bedrijf of het familiebedrijf overnemen. Het overnemen van een bedrijf waar de koper werkt, wordt ook wel Management Buy Out (MBO) genoemd. De huidige eigenaar wordt door de koper uitgekocht of er wordt een onderdeel van de onderneming overgenomen.

Een bedrijf overnemen waarbij de koper niet eerder betrokken is geweest, wordt een Management Buy In (MBI) genoemd. De koper wordt in dit geval de nieuwe eigenaar. Zowel de koper als verkoper kunnen verschillende bedoelingen hebben met de bedrijfsovername.
Een overname binnen de familie is in principe vergelijkbaar met andere overnames. Echter bestaat er een familieband die na de zakelijke overdracht blijft bestaan.

 

Advocaat bedrijfsovername Eindhoven

 

Een bedrijfsovername is voor de meeste ondernemers geen dagelijkse kost. Voor zowel de koper als verkoper komt hier veel (juridisch) papierwerk bij kijken en gaat een overname van een familiebedrijf vaak gepaard met (uiteenlopende) emoties. Ons advies is dan ook om hulp in te schakelen van een bedrijfsovername advocaat Eindhoven. Laten wij nu juist deze expertise in huis hebben.

Mocht je op dit moment voor een bedrijfsovername staan, dan ben je bij Reijnders Advocaten aan het juiste adres. Wij, als advocaat bedrijfsovername Eindhoven, zullen samen met jou het proces stap voor stap doorlopen. Professioneel en in duidelijke taal. Onze focus ligt veelal op het samenbrengen van belangen en duurzame winst. Daarmee onderscheiden wij ons, als advocaat bedrijfsovername Eindhoven, van andere kantoren.

 

Bedrijfsovername advocaten Eindhoven

 

Of je nu als koper of als verkoper in het overnameproces betrokken bent, onze bedrijfsovername advocaten Eindhoven voorzien je van het beste onafhankelijke advies op het gebied van bedrijfsovernames. Onze specialisten nemen je graag de zorg uit handen en zullen je helpen bij het maken van de juiste keuzes.
Ben je benieuwd naar wat Reijnders Advocaten voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.