Ondernemingsrecht Nuenen

Bij reijnders advocaten, gelegen op nog geen 6 km afstand van Nuenen, adviseren en procederen wij voortdurend op het gebied van ondernemingsrecht. Bent u ondernemer en heeft u juridische vragen, wij staan voor u klaar. Het ondernemingsrecht is veelomvattend. Alle juridische vraagstukken waar een ondernemer mee te maken krijgt bij zijn bedrijfsvoering schalen wij onder het ondernemingsrecht. Denk aan advies en begeleiding bij het  oprichten, overnemen of beëindigen van een onderneming.


Ondernemingsrecht advocaat Nuenen


Overweegt u om een collega-ondernemer over te nemen of een samenwerking hiermee aan te gaan? Fusies en overnames behoren tot onze alledaagse bezigheden. Bent u zeker van de huidige rechtsvorm en structuur van uw bedrijf (vof, bv, nv, etc.)? Wij kunnen dit voor u beoordelen en helpen met een eventuele transitie naar de juiste vorm en structuur. Wilt u met werknemers, leveranciers, klanten en aandeelhouders afspraken vastleggen in contracten? Wij zorgen voor het opstellen, beoordelen of wijzigen van uw overeenkomsten.


Advocaat ondernemingsrecht Nuenen


Een dreigend faillissement van uw onderneming, een leverancier of een grote klant kan voor economisch moeilijke tijden zorgen. Ook dan staan wij tot uw dienst. Met onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van insolventierecht kunnen wij u begeleiden om een faillissement eventueel af te wenden of een basis leggen voor een bedrijfseconomisch gezonde doorstart.

Ons doel op het gebied van ondernemingsrecht is om uw lasten te ontnemen, zodat u de volledige focus kunt leggen op uw bedrijf. Reijnders advocaten , regio Nuenen, is breed inzetbaar en heeft een ruime ervaring in diverse branches. Wilt u meer weten over ondernemingsrecht of heeft u (juridische) vragen? Kom gerust vrijblijvend langs voor een kop koffie.

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.