De specialiteiten van Reijnders

Als ondernemer krijg je te maken met ondernemingsrecht. Heb je werknemers? Dan is automatisch ook het arbeidsrecht van toepassing. Het zijn de twee belangrijke rechtsgebieden waar we bij Reijnders alles vanaf weten. Naast het toepasselijke recht, verdiepen onze advocaten zich graag in de bijzonderheden van jouw specifieke branche. Zo hebben we veel ervaring binnen de financiële dienstverlening, waaronder lease en factoring. Ook staan we menig ondernemer in de maakindustrie met raad en daad bij! Met onze kennis en interesse in jouw vraagstuk, doen we er alles aan om iedere ondernemer te helpen. Van goede contracten ter ondersteuning van je dagelijkse werkzaamheden tot een krachtig betoog in de rechtbank. 

Diensten van Reijnders

Ondernemingsrecht
Het recht voor ondernemers. Als je het ons vraagt, zou het beter ondernemersrecht kunnen heten. Reijnders Advocaten staat je bij. Van bv-structuur en aandeelhouders problematiek tot aan het oplossen of voorkomen van geschillen over de uitleg van commerciƫle contracten in het handelsverkeer. Wij zijn er voor de ondernemer.
Arbeidsrecht
Waar gewerkt wordt, komt arbeidsrecht om de hoek kijken. Het arbeidsrecht is best complex door alle regelingen die in iedere situatie weer anders zijn. Alleen al afhankelijk van branche, bedrijfsomvang, leeftijd of functieniveau kunnen regels anders zijn. Van sommige regelingen kun je in een contract niet afwijken, van andere wel. Of alleen in een bepaalde cao. Onze experts weten wat haalbaar is en kijken naar het totaalplaatje. Voor zowel de werkgever als de werknemer.
REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.