DisclaimerDe teksten op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg opgesteld door, althans onder de verantwoordelijkheid van Reijnders Advocaten B.V. en haar medewerkers. Indien u opmerkingen, vragen of suggesties heeft voor onze website, kunt u contact opnemen met onze webmaster via ons contactformulier of door ons te bellen op nummer: 040-7873280.
 

De teksten met een inhoud van juridische aard hebben slechts een algemeen informatief karakter en zijn niet bedoeld om te dienen als advies. Voor juridisch advies dat van toepassing is op uw individuele omstandigheden, verzoeken wij u om persoonlijk contact op te nemen met onze advocaten. Reijnders Advocaten B.V. is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.
 

Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven, berusten de auteursrechten op teksten, foto's en ander op de website weergegeven materiaal bij de besloten vennootschap Reijnders Advocaten B.V. Het recht op de handelsnaam Reijnders Advocaten B.V. berust eveneens bij voornoemde besloten vennootschap. Gebruik van teksten en beeld- en ander materiaal van deze website is niet toegestaan, behoudens vooraf verkregen toestemming van of namens Reijnders Advocaten B.V.
 

Over uw bezoek aan en activiteit op deze website wordt geen informatie verzameld die herleidbaar is tot uw persoon. Indien u ervoor kiest om uw persoonsgegevens aan ons te verstrekken - bijvoorbeeld door het invullen van ons contactformulier - zullen wij uw gegevens slechts gebruiken en bewaren voor zover dat nodig is om adequaat op het door u verzonden bericht te reageren.

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.