Ondernemingsrecht Waalre

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk kunnen focussen op de bedrijfsvoering, echter ondernemen brengt veel juridische vraagstukken met zich mee. Onze veelzijdige kennis van het ondernemingsrecht Waalre laat zich onderverdelen in een aantal focuspunten: rechtspersonen- en vennootschapsrecht, financiering en zekerheden, insolventies (faillissementen), commerciële contracten en huurrecht. Op het gebied van ondernemingsrecht kunt u bij Reijnders advocaten rekenen op onze deskundigheid, professionaliteit, zoals u dat van ons mag verwachten. Maar ook zijn wij graag uw sparringpartner en zakelijk adviseur.

Ondernemingsrecht advocaat Waalre

Wanneer u een onderneming gaat starten, dan kiest u bij de inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel een rechtsvorm: zonder of met rechtspersoonlijkheid. Bij een rechtsvorm zonder rechtspersoonlijkheid bent u als ondernemer met uw privévermogen aansprakelijk voor de schulden van uw onderneming. Dit is meestal niet het geval bij een rechtsvorm met rechtspersoonlijkheid. Om te komen tot een voor u juiste keuze kunt u zich bijvoorbeeld afvragen hoe u de aansprakelijkheid wilt regelen en wat fiscaal voor u het gunstigst is. Wij voorzien u hierin graag van juridisch advies.

Elke bedrijfsactiviteit heeft een geldvoorziening nodig. Een voor de hand liggende keuze is om een zakelijke lening af te sluiten bij een bank. Maar er zijn ook andere vormen van bedrijfsfinanciering mogelijk. Voordat u een keuze maakt is het verstandig om eerst uw eigen situatie en toekomstplannen in kaart te brengen. Wellicht komt u in aanmerking voor een subsidie of andere regeling van de overheid. Als de ondernemingsrecht advocaat Waalre zijn wij gespecialiseerd in alle vormen van zakelijke financiering. Zowel in eenvoudige en kleinschalige financieringsvormen als ook in de meer complexere.

Advocaat ondernemingsrecht Waalre

Ook indien u een zakelijk conflict heeft binnen of buiten uw onderneming helpen wij u graag. Conflicten binnen een bedrijf zijn onvermijdelijk, maar met de juiste aanpak strijden wij als ondernemingsrecht advocaat Waalre altijd voor de beste oplossing voor u. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw juridische vragen te bespreken.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons