Ontslag advocaat Eindhoven

Als arbeidsrecht advocaat in Eindhoven kunnen wij u van dienst zijn met informatie, juridisch advies en bijstand op het gebied van het ontslagrecht. Bij een ontslagprocedure kunnen wij zowel de werkgever als werknemer adviseren. Als u als werkgever een werknemer wilt ontslaan, is het van belang dat er goed dossier is opgebouwd. De wet stelt strenge voorwaarden aan de beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Er moet sprake zijn van een in de wet geformuleerde ontslaggrond. Wanneer die grond ontbreekt en het dossier is onvoldoende onderbouwd, is de kans erg groot dat de kantonrechter een verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst afwijst. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en zullen u adviseren of een ontslag mogelijk is.


Advocaat ontslag Eindhoven


Indien u als werknemer bent ontslagen of in een ontslagprocedure verwikkeld bent, kunnen wij u ook bijstaan. In veel gevallen ziet een werknemer een ontslag vaak totaal niet aankomen. Het is belangrijk dat u tijdens een ontslaggesprek niets tekent. Vaak is het dossier onvoldoende onderbouwd en is er geen rechtsgeldige grond voor ontslag. Wij als ontslagrecht advocaat Eindhoven kunnen dit beoordelen en gaan samen met u in overleg over de mogelijkheden en wensen. Uw rechten als werknemer staan hierbij op de eerste plaats. Neem voordat u een vaststellingsovereenkomst ondertekend en akkoord gaat met een ontslag contact op met een van onze ontslagrecht advocaten om de kwestie te bespreken.


Ontslagrecht advocaat Eindhoven


Indien er uiteindelijk tot de conclusie wordt gekomen dat partijen niet met elkaar verder kunnen en zij afscheid van elkaar zullen nemen, zorgen wij ervoor dat tot de best mogelijke regeling wordt gekomen en leggen dit voor u vast in een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst.

 

Bent u als werkgever voornemens een werknemer te ontslaan of bent u als werknemer verwikkeld in een ontslagprocedure, neem dat hier contact met ons op en wij staan u hierin bij.

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.