Incasso Eindhoven

Onbetaalde facturen, helaas krijgen veel ondernemers hiermee te maken. Dit is erg vervelend, want een constante cashflow is cruciaal. Sommige debiteuren kunnen niet betalen, anderen willen niet. Hoe dan ook, het is van belang dat uw facturen worden betaald. Onze incasso advocaten zorgen er graag voor dat de incassering van uw vordering zo kostefficient mogelijk is.  


Incasso advocaat Eindhoven


Wij hebben jarenlange ervaring in het incasseren van vorderingen voor cliënten op een kosten-efficiënte manier. De achterstallige vordering proberen wij eerst minnelijk te incasseren, zonder tussenkomst van een rechter dus. Het versturen van een sommatiebrief door een incasso advocaat zorgt vaak al voor betaling van de facturen. Is dit niet het geval, dan kunnen wij andere maatregelen treffen, zoals de gang naar de rechter. Met een kort geding procedure kan redelijk eenvoudig en snel een vonnis gekregen worden.


Advocaat incasso Eindhoven


Bij een wanbetaler is een procedure bij de rechtbank echter niet altijd nodig. Een manier om druk op te voeren is (conservatoir) beslaglegging. Zo kan er beslag gelegd worden op een woonhuis of banksaldo. Om de druk nog verder op te voeren kan het faillissement van een debiteur aangevraagd worden. Als het faillissement wordt uitgesproken heeft de debiteur niet meer het beheer over zijn eigen vermogen en zal de curator de schulden van de debiteur in kaart brengen en afwikkelen.

Bij reijnders advocaten kunt u dus terecht voor al uw incasso-kwesties. Onze incasso advocaten staan voor uw klaar en helpen u incasseren met een maximaal resultaat!

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.