Ondernemingsrecht Eindhoven

Het ondernemingsrecht in Nederland valt onder het privaatrecht. Dit houd in dat dit type rechtsgebied zich bezighoudt met rechtspersonen. Een rechtspersoon is niet een natuurlijke persoon dus de besluiten worden gemaakt door een vertegenwoordiger. Als ondernemer kom je geregeld in aanraking met juridische vraagstukken zoals aangeklaagd worden, schulden of bezittingen hebben. Overeenkomsten aangaan, in faillissement verkeren etc. Wij, als ondernemingsrecht advocaat Eindhoven begeleiden u graag door het (vaak ingewikkelde) juridische landschap.


Ondernemingsrecht advocaat Eindhoven


Als bedrijf met een winstoogmerk is het belangrijk om voor u een juiste bedrijfsvorm te kiezen. Is dit een vennootschap onder firma (v.o.f.) of juist een besloten vennootschap? Wij kunnen u hierover de juiste vragen stellen en samen een juist besluit nemen. Tevens kunnen wij voor u de statuten, aandeelhoudersovereenkomst of oprichtingsovereenkomst opstellen.


Advocaat ondernemingsrecht Eindhoven


Als ondernemingsrecht advocaat komen wij veelal met juridische conflicten in aanmerking waar de ondernemer mee te maken krijgt. Denk hierbij aan:

  • Geschillen tussen aandeelhouders
  • Aansprakelijkstellingen
  • Incasso’s
  • Faillissementen (insolventierecht)
  • Fusies en overnames of verkoop van aandelen
     

Het is goed om u hierin door een advocaat ondernemingsrecht bij te laten staan. Nóg verstandiger zou zijn om u alvorens u gaat ondernemen te laten adviseren bij deze vraagstukken. Vaak is het kwaad al geschied als men een advocaat in de arm neemt. Wij kunnen u behoeden voor verkeerde keuzes en u door de wirwar van wetten en regels wegwijs maken. Klik hier om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

 

REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.