Rechtspersonen en vennootschap

Reijnders Advocaten regelt alles rondom rechtspersonen en vennootschapsrecht. Dat kan alleen als ook jij begrijpt hoe de structuur van je bedrijf in elkaar zit. Krijg eenvoudig inzicht in de verantwoordelijkheden die je als bestuurder of firmant hebt en de bijkomende risico’s die daar privé bij komen kijken. Als het voor jou duidelijk is, kunnen we samen verder.

Rechtspersonen en vennootschap

Start je een nieuwe onderneming? Of twijfel je over de bestaande rechtsvorm? Slim advies win je in bij team Reijnders! Een goede inschatting van jouw situatie en daarbij passend advies bespaart niet alleen nu veel tijd en geld, maar ook zeker in de toekomst.

We zetten graag onze tanden in een conflict. Welke richtingen kun je op bij een conflict tussen aandeelhouders, of tussen aandeelhouders en bestuur? Wat als de verhouding tussen de firmanten binnen een VOF tot een onwerkbare situatie leidt? Dan wil je een advocaat inschakelen die weet wat te doen. Een advocaat die weloverwogen te werkt gaat, stappen neemt en voor jou de strijd aangaat als je zaak tot in de rechtbank komt. 

Terug naar diensten
REIJNDERS ADVOCATEN

Wij helpen je graag.
Neem contact met ons op.