Seminar

Heeft jouw BV overtollige liquide middelen? Dan kan de BV dit aan jou, dga, uitlenen. De per 1 januari 2023 geldende "Wet Excessief Lenen" maakt dit lastiger. Of heeft jouw BV juist weinig liquide middelen, maar wens je wel te investeren in bedrijfsmiddelen? Dan kan leasing een uitkomst zijn.
Heeft jouw BV een grote debiteurenvordering en blijkt jouw debiteur plotseling te zijn 'geturboliquideerd', dan kan de op 16 februari 2023 aangenomen "Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie" je mogelijk helpen om toch te kunnen innen. 

 
Seminar 

Op woensdag 31 mei 2023 organiseren wij een seminar. Drie sprekers (van leasemaatschappij GrenkeFinance, Kalb Vermetten Accountants/Belastingadviseurs en Reijnders Advocaten) zullen ieder kort en onderhoudend over bovengenoemde nieuwe wetten en oplossingen spreken. Met als doel ondernemers te informeren, maar zeker zo belangrijk om (Eindhovense) ondernemers met elkaar te verbinden op een topsport locatie.

Wanneer: 31 mei om 16.00 uur
Waar: Businessclub Oranje Rood, Charles Roelslaan 7A te Eindhoven

 
Wij nodigen je graag uit! 

Ben jij ondernemer en geIïnteresseerd in liquiditeit en gezelligheid? Dan nodigen wij je graag uit om op woensdagmiddag 31 mei a.s. naar Oranje-Rood te komen. Na het seminar is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten tijdens een aangeklede borrel. 

Programma:

15:45 uur:    ontvangst 
16:00 uur:    start seminar 
17:00 uur:    borrel
18:00 uur:    afsluiten 

 
Ben jij er bij? 

Ben jij er bij? Laat ons voor vrijdag 26 mei 2023 weten dat je aanwezig wilt zijn door een mail te sturen naar: info@reijnders-advocten.nl. Mocht je met meerdere personen willen komen, geef dan s.v.p. ook de naam en het e-mailadres van deze perso(o)n(en) door. 

Deelname is gratis.

Neem contact op